ממסים את החמאה מוסיפים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות החתוכות דק ואת כף היין ומתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט עד שהבצל מוכן. בקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים של המלית ומערבבים עם תערובת הבצל והפטריות. מזליפים את המלית לתוך הקנלוני, עם שקית הזלפה, במידה ואין אפשר פשוט לקחת שקית לסנדוויצים ולגזור את הקצה. מניחים את הקנלוני בתבנית עד שנגמרת המלית, בסיר מערבבים את החומרים של הרוטב ושופכים מעל. מפזרים פרמז'ן ושמים בתנור בחום של 180 מעלות עד להשחמה של הפרמזן. (בערך 25 דקות תלוי בתנור)