המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והרוזמרין במחבת עם השמן והחמאה 10 דקות, או עד שהבצלים מזהיבים ומתרככים. מערבבים מדי פעם. 2 בוחשים פנימה את האנשובי, הציר והזיתים ומבשלים דקה, או עד שהנוזל מסמיך מעט. 3 בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים שהומלחו קלות, עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומערבבים עם הבצלים המזוגגים. מגישים בתוספת פרמזן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|