פסטה ברוטב שמנת וארטישוקמנת פסטה עשירה ומיוחדת, מלאה בטעמים שמשתלבים יחד נהדר. אם אתם רוצים, אפשר לוותר על השמנת![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המנה תעבוד טוב גם בלי השמנת - פשוט להקפיץ את הירקות לפני ההוספה אל הפסטה. אבל בשום אופן אל תוותרו על הגבינה, שמוסיפה כל כך הרבה טעם למנה. את לבבות הארטישוק אפשר להמיר בארטישוק א לה רומנה, שנמכר בסופרים הגדולים בצנצנת מאיטליה, אבל ממש לא חובה. תחתיות ארטישוק מופשרות (ואפילו משומרות) יעשו יופי של עבודה. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל במחבת כ-3 דקות. מוסיפים את האפונה העדינה ומערבבים כ-2 דקות. 2 מוסיפים את השום לדקה נוספת ואז מוסיפים - ארטישוקים, שמנת, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מפזרים את עלי הבזיליקום מעל. 3 במקביל, מרתיחים מים לפסטה ומבשלים אותה על פי הוראות היצרן שעל האריזה. 4 מסננים את הפסטה ויוצקים מעליה את הרוטב. לפני ההגשה מפזרים בולגרית או מוצרלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|