המצרכים (4 מנות):דוקסל פטריות:
לפסטה:
אופן ההכנה:1 מבשלים פסטה פפרדלה במשך 9 דקות במים רותחים עם מלח. לאחר מכן מוציאים למי קרח לעצירת הבישול. 2 במקביל מכינים דוקסל פטריות: מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים גם אותן. 3 מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה, מערבבים, ומוסיפים מלח ופלפל. 4 במחבת גדולה (שניתן להכניס לתנור) מוסיפים לדוקסל שמנת מתוקה ומצמצמים עד שהשמנת הופכת לרוטב סמיך. 5 מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהשמנת עוטפת את הפסטה. 6 מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים במשך 4 דקות. 7 מוציאים את המחבת בזהירות מהתנור, מניחים מעל את חלמוני הביצה, ומחזירים לתנור לעוד דקה. 8 מוציאים מהתנור, מניחים מעל את השמנת החמוצה ואת טבעות הבצל הירוק. * מומלץ להכין כל מנה בנפרד במחבת אלומיניום, ולהגיש לכל סועד באופן אישי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|