1 שמים בסיר בינוני-גדול את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
2 בינתיים מכינים את הקציצות: מעבדים במעבד מזון את הבצל, הגזר ועשבי התיבול.
3 בקערה גדולה מערבבים היטב את הבשר עם תערובת הבצל והגזר ועם התבלינים. יש ללוש את התערובת היטב כדי שהקציצות לא יתפרקו.
4 בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג, מכדררים ומניחים בעדינות בזו אחר זו את הקציצות בסיר הרוטב הרותח.
5 לאחר שמניחים את כל הקציצות מחכים שהרוטב יגיע שוב לרתיחה והופכים אותן (במידה והרוטב לא מכסה את הקציצות מלמעלה).
6 מוסיפים את תפוחי האדמה והגזרים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך 40 דקות.
7 מומלץ להגיש על מצע של דגן מלא (בתמונה - קינואה).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!