1 מחממים שמן בסיר רחב וחסין חום ומסיפים סוכר. כשהסוכר מתקרמל (כלומר משנה צבע ומתגבש)מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים אותם. מצרפים את הבצל והשום ומזהיבים.
2 מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו מכל צדדיו. מערבבים ומוסיפים את השעועית (מסוננת כמובן), הגריסים והשזיפים המיובשים ומערבבים היטב.
3 מכסים במים ועוד קצת, מתבלים ומערבבים. מביאים לרתיחה.
4 מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור על חום של 100-110 ללא פחות מ-14 שעות (מומלץ אפילו 18).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!