1 מחממים תנור האפייה ל-180 מעלות. מניחים רשת במדף אחד לפני התחתון.
2 מניחים סיר כבד על הכיריים ומחממים אותו היטב.
3 מוסיפים לסיר מעט שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ואת הבשר ומזהיבים אותם היטב. מוסיפים את העצמות ומזהיבים גם אותן.
4 מוסיפים מלח, פלפל, כמון, פפריקה, גזר ועוד ירקות שורש ומערבבים היטב.
5 בקערית קטנה מערבבים את אבקת המרק עם המים הרותחים (בשום אופן לא משתמשים במים קרים, הם יקשו את הבשר).
6 מוסיפים לסיר את המרק ואת תפוחי האדמה ויוצקים מעל את היין.
7 מוסיפים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי, כל העשבים (לא חובה להשתמש בכל הסוגים) ואם צריך עוד יין או מים רותחים (לכיסוי).
8 מכסים את הסיר ומכניסים לתנור החם ל-3 שעות, או עד שהבשר רך.
** אפשר להוסיף שזיפים מיובשים וצימוקים כדי שהמנה תהיה מתוקה. במקרה זה מוותרים על תפוחי האדמה ומבשלים בנפרד אורז.