אופן ההכנה :
הקבב :
טוחנים את הבשר טחינה גסה (ניתן גם לקבל לבקש מהקצב). מוסיפים את השום, הפלפל, המלח והסודה לשתיה. מעבירים למיקסר ומערבבים באמצעות וו לישה כרבע שעה. מעבירים למקרר למספר שעות.
רוטב השום :
מעבירים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד וחלק. מעבירים לכלי סגור ושומרים בקירור עד ההגשה. מוציאים את הבשר מהמקרר ומניחים עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
אופן ההגשה :
יוצרים באמצעות ידיים רטובות קציצות מהבשר וצולים על גריל פחמים או מחבת חמה משני הצדדי, עד שהבשר עשוי עד מרכז הקציצה. מגישים מייד בליווי רוטב השום .