המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים יחד פטרוזיליה, כוסברה שמבלילה ובצל ירוק במעט שמן ועל חום נמוך. כשמתחיל להשחיר מכבים את האש. 2 בסיר גדול מטגנים בצל ומוסיפים כורכום. מוסיפים פטרוזיליה כוסברה ושמבלילה ואת הבצל הירוק. מטגנים יחד 5 דקות. 3 מוסיפים את הבשר, השעועית המושרת , הלימון הפרסי והלימון הסחוט. 4 מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה. 5 מוסיפים שתי כפות מלח ומנמיכים את האש לשעתיים וחצי. 6 בודקים טעמים וכשהשעועית רכה ומוכנה לאכילה מורידים מהאש. טועמים ומתקנים תיבול.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|