לבשל את האורז בישול קל לסנן ולשטוף, לאחר מכן לקחת את קוביות הבשר לסיר שני מלא מים, לבשל את הבשר (חצי בישול), לאחר מכן לשפוך את המים.
לוקחים סיר גדול, שמים בתחתית פרוסות תפוח אדמה, שליש מהאורז לשפוך על תפוחי האדמה, את הפירות היבשים לחתוך לחצאים, למעט הצימוקים, לשטוף את כל הפירות היבשים ביחד, לכתוש את הלימונים ולערבב עם הפירות היבשים, לפזר את האורז שליש מפירות היבשים. על הפירות לפזר את קוביות הבשר, לאחר מכן לקחת את 2/3 האורז, 2/3 הפירות והלימון הכתוש לערבב ביחד, לשים על הבשר ומעל הכל 1/4 כוס שמן.
שמים על אש קטנה כשעה לאחר מכן בתנור (או על פלטה) כל הלילה.
בתיאבון :-)