1 כותשים את הפלפל השחור ואת כוכבי האניס במכתש ובעלי. מורחים שמן זית על נתח הקצבים, ומפזרים עליו בנדיבות מכל הצדדים את התבלינים שכתשתם.
2 מחממים מחבת ברזל גדולה עד שהיא מתלהטת. מניחים את נתח הקצבים על המחבת החמה, וצורבים 2-3 דקות מכל צד. משאירים אותו ריר מבפנים כדי שלא יתייבש. מוציאים את הנתח מהמחבת ומניחים אותו על קרש חיתוך כדי שינוח כחמש דקות.
3 בינתיים מוסיפים מעט שמן זית למחבת החמה שבה צליתם את הנתח, ומוסיפים את הבמיה. מקפיצים את הבמיה במשך דקות אחדות על להבה חזקה, וכשהיא מתרככת מעט מוציאים מהמחבת ומערבבים עם זיתי הקלמטה הקצוצים. מתבלים במעט מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
4 פורסים את נתח הקצבים שצרבתם. בוזקים מעל הפרוסות מלח ים גס. מערבבים את הבמיה עם עלי הפטרוזיליה, מניחים ליד נתח הקצבים הפרוס, ומגישים מיד.