הכנה:
1 כותשים את כל התבלינים במכתש ובעלי.
2. מצפים את הטלה החתוך בחמאה המזוככת ובתערובת התבלינים שכתשתם.
3. במחבת ברזל עבה ועמוקה או בסיר בעל תחתית עבה מטגנים את הטלה יחד עם הבצלים הפרוסים.
4. אחרי דקות אחדות, כשהבשר משחים והבצלים מתרככים לגמרי, מוסיפים חצי כוס מים ואת חלב הקוקוס.
5. מביאים לרתיחה, ומנמיכים מיד את הלהבה.
6. ממשיכים בבישול כשעה, עד שהבשר מתרכך והרוטב מסמיך.
7. רבע שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הפול הטרי והמקולף.
8. מתבלים במלח לפי הטעם.
9. מגישים עם אורז לבן מאודה, ומומלץ ביותר להגיש גם עם צ'טני בוטנים.