1 מסדרים בתחתית הסיר את הבצל, השום והעצמות. 2. מניחים מעל את השעועית ואת החומוס. 3. מוסיפים את הבשר ותפוחי האדמה ואת שקית הקוקי עם הביצים. 4. מכסים במים. 5. מתבלים בפפריקה מתוקה, אבקת מרק, מלח ודבש. 6. מרתיחים על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומניחים על פלטת שבת או בתנור על 150 מעלות ללילה שלם. 7. להכנת החיטה מטגנים בסיר נפרד עצמות וראש שום שלם עד הזהבה. 8. מוסיפים את החיטה ומכסים במים עד 2 ס"מ מעל גובה החיטה. 9. מביאים לרתיחה ומתבלים בפפריקה, אבקת מרק ומלח. 10. מבשלים עד שכל המים נספגים ומעמידים בפלטה או בתנור ללילה, עם החמין.