לוקחים את הנתחים ומסדרים בצלחת (ניתן לקנות חתוך ומוכן), מתבלים בקורט מלח וקורט פלפל. קוצצים את הנענע הבזיליקום והכוסברה מפזרים על הבשר ומשמנים עם שמן זית. מעשים את כל הבשר בעשבי תיבול ותבלינים ומניחים במקרר עד שמסיימים את שאר הדברים. חותכים לקוביות את הפרוסות לחם וקולים אותם קלות בתנור בחום נמוך. ניתן לשפשף בהם שום בשביל הטעם. בזמן הקלייה שמים בנייר כסף כמה שיני שום מתבלים בשמן זית מלח ופלפל ונותנים להם להתבשל בתנור על חום נמוך עד שהם מתרככים.חותכים את הפלפלים,כרישה והבצל לקוביות שמים בקערה מתבלים בשמן זית ומיץ מחצי לימון. מוציאים את הבשר מהמקרר. שמים את הסלט על הבשר שמים את הקרוטונים ואת השום הקונפי ומגישים.