1 מערבבים את חומרי הקציצות טובלים את הידים בשמן, צרים קציצות שטוחות ויפות. מסדרים בתבנית אפייה משומנת. שולחים לתנור שחומם ל200 מעלות ל-4-5 דקות.
מתכונים לראש השנה
2 מטגנים בסיר את השום, מרווה ובצלי שאלוט. מוסיפים את הארטישוקים הירושלמים הקלופים ומטגנים כ-2 דקות.
3 מוסיפים את הלימונים הכבושים, חומוס ותבלינים ואחר כך את המים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הכוסברה.
4 מכניסים את הקציצות פנימה ומבשלים יחד כ- 45 דקות.
5 מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים עוד 5 דקות, מעבירים לקערה ומפזרים למעלה כוסברה קצוצה טרייה.
6 מגישים עם קוסקוס.
(תמונת אילוסטרציה)