1מבשלים את העדשים במים עם זר האורגנו עד שהם מתרככים. לאחר מכן מקררים אותם במי קרח. 2. צולים את הסטייקים בפויקה או על מחבת לוהטת למידה הרצויה. קוצצים מעט אורגנו. 3. לקראת סוף הצלייה, מוסיפים את העדשים עם מלח, פלפל, אורגנו קצוץ ומעט חמאה לעידון הטעם. 3. לרוטב: צולים קלות את השום על מחבת קטנה ומוסיפים את הלימון, השמנת, שתי כפיות סוכר ומעט אגוז מוסקט. מצמצמים למידה הרצויה. 4. הגשה: מסדרים מעט עדשים על הצלחת ועליהם מניחים את הסטייק הקטן. את הרוטב יוצקים מסביב.