1 חותכים את הדג ל-4 חתיכות, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק עד שהדג מזהיב.
2 עוברים לסיידה: קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן של הדג עד הזהבה. מניחים לצינון.
3 בינתיים מכינים את האורז: שופכים מהשמן של הטיגון על האורז, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים טוב טוב.
4 מרתיחים מים ומוזגים על האורז עד הוא מכוסה לגמרי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 30-40 דקות. מקשטים בצנוברים או שקדים.
5 החריימה: מטגנים את השום, הפלפל החריף, העגבניות והגמבה בשמן זית עד לריכוך.
6 מסדרים את הדג יפה בסיר ומבשלים 20 דקות. מגישים עם כוסברה קצוצה, אם רוצים.
* מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.