1 פורסים את החצילים לאורכם (לא קולפים) לפרוסות בעובי ס"מ או שניים. במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ, מוסיפים את החצילים בהדרגה ומטגנים עד שהם מזהיבים משני הצדדים. בכל פעם שמטגנים את החציל יש לבדוק את כמות השמן ולהוסיף לפי הצורך.
2 במחבת נקייה מחממים עוד שמן ומוסיפים את פלחי העגבניות. מוסיפים את שיני השום מעל העגבניות ואת הפלפל ומכסים במכסה. מטגנים על להבה גבוהה במשך 5 דקות. מוסיפים את החצילים וממשיכים לבשל יחד עוד 10-15 דקות, עד לריכוך השום.