המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 שוטפים את הירק (כוסברה, תרד, שמיר, פטרוזיליה uסלרי) וקוצצים היטב. 2 שוטפים את האורז היטב. 3 שמים את שני סוגי הבשר הטחון בקערה ומוסיפים את הירק, האורז והבצלים המגוררים. מתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום. 4 מוסיפים רבע כוס שמן ומערבבים לתערובת אחידה. 5 מכינים את הקוטב: מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח. 6 מוסיפים לסיר את הבצלים, העגבניות, השום והפפריקה המתוקה. מבשלים יחד תוך כדי ערבוב 5-6 דקות. 7 מוסיפים את רצועות הפלפל האדום ורסק העגבניות. 8 ממלאים את הסיר במים עד חציו ומביאים לרתיחה. 9 מוסיפים לסיר את הלימונים הפרסיים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 10 מכינים כדורי בשר מתערובת הבשר ומכניסים למרק. מבשלים כ-40 דקות, עד שהבשר התבשל לחלוטין. לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |