1 במחבת מחממים שמן זית ומקפיצים עלי סלרי, שום כתוש וכוסברה קצוצה. ברגע שהסלרי נעשה רך, מוסיפים פלפל שחור, מלח ומעט כורכום וכמון ואת הלימון סחוט.
2 רוטב הדגים: בסיר מחממים שמן, מוסיפים שום כתוש, פלפלים חריפים, עגבניות שרי, פלפל שאטה ופיסטוקים. מבשלים עד שהשום מתרכך. מוסיפים פפריקה חריפה. כשהרוטב מוכן, שמים את הסלמון בתוך הסיר על הרוטב, למשך 5 דקות בלבד.
3 מוציאים את הסלמון לצלחת וזורים עלי כוסברה מעל עם מעט שקדים מטוגנים.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים