המצרכים :לאוסובוקו:
לוורניקס:
לבצלי השאלוט:
אופן ההכנה:האוסובוקו: 1 ממליחים ומפלפלים את הבשר, וקוצצים את הבצל. 2 מחממים מעט שמן בסיר לחץ ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים מעט. 3 מוסיפים את הבשר ומטגנים לסגירה מכל הצדדים. 4 מוסיפים מים וסוגרים את סיר הלחץ. מבשלים על אש גבוהה עד ששומעים שריקה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30-35 דקות. 5 במחבת נפרדת חותכים 3 בצלים לרצועות ומטגנים עד להזהבה. הוורניקס: 1 מתחילים במלית: קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. 2 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, ומבשלים במים עד לריכוך. שומרים את מי הבישול. 3 מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומערבבים עם הבצל המטוגן. 4 מכינים את הבצק: מערבבים את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים בהדרגה ממי הבישול של תפוחי האדמה, עד שמתקבל בצק רך. 5 מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים, מוסיפים כפית מהמילוי וסוגרים. 6 מרתיחים בסיר מים ומעט מלח, ומכניסים את הכיסונים. מבשלים כמה דקות ומוציאים. 7 מכניסים ישר למחבת עם הבצל המטוגן (חובה להכניס למקום שומני). לבצלי השאלוט: 1 מרתיחים ומסננים את בצלי השאלוט (נותנים להם רק חצי בישול). 2 מחממים שמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצלים, שיקבלו מכת חום. 3 מוסיפים מעט מים, מיץ לימון וסילאן, מכסים ומבשלים על אש קטנה. כשהבצלים מתרככים מכניסים אותם לתנור למספר דקות להשחמה. 4 מגישים עם האוסובוקו והוורניקס. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |