המצרכים (2 מנות):
לסינטה:
אופן ההכנה:1 מסירים מקלחי התירס את הגרעינים, ומעבירים לסיר יחד עם 100 גרם חמאה. 2 מוסיפים את השמנת המתוקה ומחצית מהחלב (50 מ"ל) ומערבבים כל הזמן במזלג תוך מעיכה של גרעיני התירס. 3 כשמתחילה להתקבל עיסה מוסיפים את יתרת החמאה והחלב. ממשיכים לערבב עד שהנוזלים מצטמצמים וגרעיני התירס רכים ומעוכים היטב. 4 כאשר התערובת של התירס רכה מכניסים פנימה את הפרמזן ומערבבים היטב. מתבלים במעט מלח (גם הפרמזן מוסיף מליחות). 5 הסינטה: צולים את הנתח במחבת סטייקים 3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים וצולים עוד 5 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. 6 מוציאים את הסינטה, פורסים ומניחים על הפולנטה. * ניתן לזלף על המנה ציר בקר מצומצם ולקשט בבצל ירוק. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |