1 שורפים את החציל בתנור על מצב גריל עד שהקליפה שרופה.
2 מחממים במחבת חמאה ושמן זית וכשחמאה נמסה מוסיפים שום, פלפל חריף, זיתים, למון גראס, בצל ירוק, פפריקה ועגבניות.
3 לאחר שהירקות מתרככים, מוסיפים את הדג ומקפיצים את כל התערובת כמה דקות.
4 מוסיפים למחבת לימון, כוסברה, אפונת שלג, יוגורט, מלח ופלפל ומקפיצים כ-15 דקות עד שהעגבניות מתייבשות והשום הופך זהוב.
5 בינתיים, מחממים את הפיתה בתנור עד שהיא מתייבשת מעט. קורצים חור במרכזו של צד אחד הפיתה.
6 מורחים את בשר החציל השרוף בפנים הפיתה ומניחים מעל את כל התערובת מהמחבת. מגישים.