המצרכים :
לקוביות השוקולד:
לקרם:
אופן ההכנה:1 לקוביות השוקולד: ממיסים את השוקולד עם החמאה והנס קפה. 2 מקציפים את הביצים עם הסוכר. 3 מערבבים בקערה נפרדת את אבקת השקדים, הקקאו והמלח, ומוסיפים את תערובת השוקולד המומס. 4 מערבבים עם הביצים המוקצפות ולבסוף מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים קלות. 5 מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים את התערובת. מעבירים למקרר לצינון. 6 אופים את העוגה 15 דקות בתנור שחומם לראש ל-170 מעלות. 7 מכינים את הקרם: מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה, ומוסיפים את השוקולד, הליקר והנס קפה. מצננים. 8 לאחר שהעוגה התקררה מורחים עליה את הקרם. מעבירים למקפיא לכמה שעות. 9 מוציאים מהתבנית וחותכים על קרש חיתוך לריבועים, או לכל צורה שרוצים. מחזירים לאחסון במקפיא. * אפשר לקשט את הקרם בשוקולד לבן או במקופלת. * יש להוציא את הקוביות מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |