1 מכינים את המטבוחה: עושים איקס בצד האחורי של העגבניות בעזרת סכים ומשרים חמש דקות במים רותחים.
2 מקלפים את העגבניות, מוציאים מהן את הגרעינים ומועכים אותן כמו שמועכים פירה.
3 מטגנים 10 שיני שום חצויות בשמן זין ושמן קנולה עד שהן מזהיבות. מוסיפים פפריקה חריפה כורכום, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, חצי כפית סוכר ואת העגבניות שמעכנו.
4 מבשלים כשעה על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים, טועמים ומתקנים תיבול.
5 מכינים את החצילים ושניצל העגל: מטגנים בצל קצוץ בשמן זית עד שהוא מזהיב ומקררים. מורחים את הבצל הקר על פרוסות פילה העגל.
6 פורסים את החציל לפרוסות ומשרים את הפרוסות חצי שעה במלח על מסננת כדי שיגרו את נוזליהם. מנגבים את המלח בנייר מגבת.
7 מכינים שלוש קערות: אחת עם קמח מתובל במלח ופלפל. אחת עם ביצה טרופה עם מעט מלח ופלפל. ואחת עם פירורי לחם, פטרוזליה, כורכום, פפריקה, מלח ופלפל.
7 מצפים את פרוסות הבשר ואת פרוסות החצילים בקמח, ואז בביצה ואז בתערובת פירורי הלחם.
8 מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את פרוסות הבשר והחצילים עד שהן שחומות.
9 מכינים את צ'יפס הבטטה: מקלפים בטטה ופורסים אותה עם קולפן ביתי לרצועות דקות.
10 מצפים את רצועות הבטטהבקמח, מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות ומטגנים את רצועות הבטטה עד שהן זהובות וכבר אין רעש של טיגון או בועות.
11 מכינים את מח העצם: מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים לתוכו את עצמות המח ל-15 דקות.
12 מכינים את הטחינה: טוחנים בבלנדר טחינה גולמית, מלח ופלפל לפי הטעם, קוביות קרח, מים קרים, לימונים כבושים, מיץ לימון הכבוש, פטרוזיליה, כורכום ושמן זית.
13 מכינים את סלט הבצל : חותכים את הבצל לרצועות דקות, מתבלים במלח ופלפל ומניחים במסננת כ-10 דקות להגרת הנוזלים.
14 מרכיבים את המנה: חותכים את הפיתות לחצאים ומורחים בהן מטבוחה. מוסיפים שניצל עגל וחציל, כמה עלי פטרוזליה שלמים, חתיכות ממח העצם, ומגישים עם הטחינה והציפס בצד
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.