1 צורבים במחבת את העגבניות, הפלפל, השום והחציל. לאחר הצריבה קולפים אותם, מעבירים לקערה וקוצצים עם סכין.
2 קוצצים כוסברה ופטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים מלח, פלפל, שמן זית, לימון וכמון לפי הטעם.
2 מתבלים את הצלעות במלח, פלפל ושמן זית ומשרים למשך 20 דקות. לאחר מכן צורבים את הצלעות במחבת פסים כ-3 דקות מכל צד.
3 להגשה: שמים את הז'אלוק על צלחת ועליו את צלעות הכבש.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים