1 מבשלים את המוח ואת בשר ראש הכבש עם קורט כורכום בשני סירים נפרדים. מוציאים את המוח אחרי שרותחים המים המוח ואת בשר ראש הכבש משאירים על האש לריכוך לחצי שעה.
2 מטגנים את הפלפל החריף והגמבה ביחד עם השום ומוסיפים את החומוס. מוסיפים את בשר הראש. פורסים את המוח לחתיכות, מוסיפים לסיר וממלאים במים. לאחר הרתיחה מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, המלח והרסק עד שמסמיך. לסיום מוסיפים את הכוסברה. מגישים לצד לחם פראנה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים