המצרכים (1 מנות):
למצע הירקות:
אופן ההכנה:1 מתבלים את הלברק עם מלח פלפל וכמון. 2 את שאר המרכיבים מערבבים יחד וממלאים איתם את הלברק. 3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך רבע שעה. 4 הירקות: מטגנים שום, בצל, ג'ינג'ר ותרד. מוסיפים מלח, פלפל סומאק ומיץ לימון, ומטגנים עד שהתרד מוציא את כל המים שבו - כרבע שעה. 5 בצלחת שמים את התרד מעל זה מפזרים מוצרלה ומעל זה מניחים את הדג. מטפטפים שמן זית מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |