1 שמים את האורז והמים בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה , מנמיכים את האש ומבשלים 15-20 דקות, עד שהאורז רך מאוד. בוחשים מדי פעם.
2 מוסיפים לאורז המוכן חצי ליטר חלב וניל. ממשיכים לבשל על אש נמוכה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, מי הורדים ותמצית הוניל.
3 לוקחים רבע מהבלילה ומעבירים לבלנדר. טוחנים למרקם חלק ומחזירים פנימה. מערבבים היטב.
4 בכוס נפרדת מערבבים את הקורנפלור והמים עד שהקורנפלור מעורבב באחידות. מוסיפים לאורך ומערבבים עד שמתקבל מרקם סמיך (כ 2-3 דקות).
5 מחלקים את הפודינג לכוסות אישיות ומפזרים בכל כוס מעל הבלילה קצת סוכר חום, קצת קינמון ובאמצע מניחים דובדבן.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.