המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 קוצצים את הדג בעזרת סכין, תוך הקפדה שלא יהיו עצמות. 2 מוסיפים לדג כוסברה קצוצה, פלפל, מלח ומעט מהביצה טרופה (משאירים חלק בשביל המשך המתכון), מערבבים קלות ומניחים במקרר למנוחה. 3 קולים את הגמבה והפלפלים החריפים (על אש גלויה או בגריל של התנור), קולפים וקוצצים. 4 מטגנים בצל קצוץ וכשהוא מזהיב מוסיפים אליו את הפלפלים והגמבה. ממשיכים לטגן על אש נמוכה ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל למספר דקות. 5 קורצים קציצות, טובלים בשארית הביצה, מגלגלים בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה. מכניסים את הקציצות שטוגנו לתוך הרוטב לשתיים עד שלוש דקות לספיגת טעמים. * מגישים על מצע של אורז לבן. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |