1 קוצצים דק את הבצל, השום, הג'ינג'ר והעגבניות.
2 כותשים את זרעי השומר וגרגירי החרדל בעלי ומכתש ומערבבים עם שאר התבלינים.
3 מחלקים את כל כמות התבלינים לשניים. בקערה מערבבים את פרחי הכרובית עם חצי אחד של התבלינים ועם מיץ וגרדת לימון.
4 מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל שקצצנו עם עלי הקארי עד שהבצל שקוף. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ואת החצי השני של התבלינים ומטגנים כדקה. מוסיפים את העגבניות ופלפל הירוק ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
5 מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הכרובית המתובלת. מבשלים כ-13 דקות, עד שהכרובית רכה ומוכנה. מוסיפים כוסברה קצוצה, מערבבים ומכבים את האש.
6 מגישים עם אורז.