1 המלבי: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה יחד עם החלב. כשרותח, מוסיפים את הקורנפלור.
2 ממשיכים לבשל תוך ערבוב תמידי 2 דקות, מוסיפים את מי הוורדים ומורידים מהאש.
3 מעבירים את המלבי לכלי קטן, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-40 דקות.
4 בינתיים אופים יחד בתבנית דלעת עם הל, סוכר, חמאה ומלח, עד שהדלעת מתרככת. טוחנים ומעבירים למקרר.
5 המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים פנימה סירופ מלבי ומי ורדים. מכניסים לשקית זילוף.
6 הביסקוויט: מערבבים בקערה קמח, חמאה, חלבון ואבקת סוכר. מרדדים לבצק, מפזרים פיסטוקים ואופים עד הזהבה.
7 ההרכבה: מוציאים את המלבי מהמקרר ומזלפים עליו את המרנג. שורפים את המרנג עם ברנר. מזלפים את קרם הדלעת ומגישים עם הביסקוויט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים