1 מכינים בצק רבוך: מחממים מים בסיר ומניחים עליו קערה מתאימה. שמים בקערה כוס מים וכף שמן זית. כאשר המים הופכים פושרים מוסיפים כוס קמח ומתחילים ללוש חזק בעזרת כף, בתנועות סיבוביות כלפי דפנות הקערה עד שמתאחד. נותנים לקערה להתקרר על השיש ולשים שוב. אם נדבק מוסיפים קמח.
2 מעבירים את התערובת למיקסר ומוסיפים כוס קמח נוספת, את החלמונים ואם יש צורך - אז גם מעט מים ומלח. מוציאים לשיש, מרדדים מעט, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור. 3. בינתיים מכינים את המילוי: מטגנים במחבת עם שמן זית שום פרוס ובצל קצוץ. קוצצים את עלי המנגולד, דופקים את זרעי הכוסברה ומוסיפים הכל למחבת. מתבלים במיץ לימון, קצת פלפל חריף וגרידת לימון.
4 לאחר כרבע שעה מכבים את האש ומוסיפים חצי גליל גבינת עזים. מכסים את המחבת בכדי שהגבינה תימס. מערבבים ומכניסים את התערובת למקרר.
5 מכינים את הרוטב: במחבת מטגנים פרוסות שום בחצי חבילת חמאה. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בזיליקום קצוץ, יין לבן, מלח, פלפל שאטה וסיבוב של יוזו.
6 מרכיבים את המנה: פותחים את הבצק מהניילון ומרדדים דק במכונת הפסטה עד 7 מ"מ. בעזרת רינג יוצרים עיגולים גדולים ומניחים תערובת מילוי בתוך כל עיגול. על השוליים מורחים מעט חלמון ביצה ומניחים עיגול ריק מעל. סוגרים על ידי הידוק של השוליים. אם נדבק לידיים - מקמחים מעט את האצבעות.
7 מכניסים את הרביולי מכניסים לסיר מים רותחים שהומלח מראש. כאשר הרביולי צפים מוציאים ומייבשים על מגבת. לאחר הייבוש מטגנים את הרביולי בשמן עמוק.
8 מגישים על צלחת עם הרוטב. ניתן לקשט עם פרוסות דקות של צנון ועלי רשאד, מעט מיץ לימון מעל הכל וטיפה מלח ים אטלנטי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.