1 קוצצים את הפילה בלי העור ושמים בקערה. קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה ומעט פלפל חריף אדום ומוסיפים.
2 מוסיפים ביצה, מעט קמח, שום וכוסברה קצוצה - אם אוהבים.
3 מגרדים את תפוח האדמה, מוסיפים מלח ופלפל לבן ומערבבים הכל ביחד.
4 יוצרים קציצות ארוכות ומעט שמנמנות. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה קלה.
5 לרוטב: מחממים במחבת את היין והיוגורט. מוסיפים שמנת, שן שום פרוסה דק, מעט פלפל לבן ומלח, סחיטת לימון וגרידת ג'ינג'ר.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.