המצרכים (2 מנות):לריקוטה:
לפסטה:
לתערובת הגבינה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 ליצירת גבינת ריקוטה: מחממים את החלב עם החומץ. כשהחלב מתגבש והנוזל שקוף (70 מעלות בדיוק) מורידים מהאש, ומסננים עם נייר גבינה. 2 ליצירת הפסטה: מערבבים את הקמח והביצה ולשים מעט. מרדדים במכונת פסטה עד לקבלת עלי פסטה דקים (מספר 6 או 7). 3 להכנת המילוי: מערבבים לפי הטעם ריקוטה, פרמזן, פרובולונה ופקורינו. 4 חותכים שמונה ריבועים גדולים של פסטה. מניחים על 4 ריבועים מלית, ומכסים ב-4 הנותרים. יוצרים עם גב הסכין שתי תעלות בקצוות הרביולי, שיחזיקו את הגבינות בתוך הבצק, וחותכים את השארית. 5 מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך כ-3 דקות, עד למצב אל-דנטה. 6 לרוטב: ממסים חמאה ומשחימים אותה עם המרווה הקצוצה ומעט מלח. כשהחמאה שחומה מעט מוסיפים ממי הפסטה, להסמכת הרוטב. 7 הגשה: מניחים שני רביולי על כל צלחת, ומוזגים כף רוטב על כל אחד מהרביולי. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |