1 לבצק: שמים במערבל מזון קמח, ביצים ומלח, מערבבים עד לגוש אחד ומוציאים. לשים קצת על משטח העבודה ואם הבצק דביק מדי, מוסיפים קצת קמח. מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר לחצי שעה.
2 לרוטב: קוצצים את השום ומטגנים אותו מעט בשמן זית. מוסיפים את העגבניות המגורדות למחבת, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, תימין, מלח, פלפל ירוק ועגבניות שרי. מערבבים כל הזמן. מוסיפים את היין ומבשלים כרבע שעה עד שהוא מצטמצם.
3 להכנת הפסטה: מרתיחים מים בסיר עם כף מלח. את הפסטה מרדדים במכונה לעלה דק ומלבני ואז חותכים בצורת משולשים. זורקים למים הרותחים לדקה שתיים ומוציאים ישר לרוטב.
4 את ביצי הדגים מגרדים בפומפייה דקה דקה. מוסיפים לפסטה כף אחת מביצי הדגים.
5 מנקים את פרחי הקישואים, מוציאים מהם את הראש עם הניצן, קורעים אותם לשניים ומוסיפים למחבת עם הפסטה בסוף הבישול.
* אפשר להגיש את הפסטה עם סלייסים של ביצי דגים לקישוט
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!