1 מכניסים לסיר לחץ את זנב השור עם ציר הבשר עלי הדפנה ופלפל אנגלי, ומבשלים כשעה.
2 בינתיים, מבשלים את רוטב הזנב: מטגנים שום ופלפל צ'ילי ומוסיפים את הפפריקה עם 2 כוסות מים.
3 מוסיפים כמון, מלח ופלפל שחור ומפזרים עלי כוסברה קצוצה ונותנים לרוטב להתבשל.
4 אל הרוטב מוסיפים את החיטה והפרגית ומבשלים כחצי שעה.
5 כשהזנב מוכן מוסיפים אותו לתוך החיטה והרוטב המוכן ומבשלים עוד כרבע שעה. מתקנים תיבול ומגישים את החיטה והעוף על מצע הזנב. מפזרים פטרוזיליה לקישוט.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
![כפתור מגה](//img.mako.co.il/2014/02/02/btn_mega.png?Partner=interlink)