1 מקלפים את תפוחי האדמה לקוביות של סנטימטר, חותכים את הטונה לקוביות של 2 סנטימטר.
2 מערבבים את הסויה עם כפית ווסאבי, מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים.
3 מוסיפים את הטונה לתערובת, מערבבים ומניחים בצד.
4 המיונז: מכניסים את כל המרכיבים למעט שמן הזית ומערבבים עם מוט בלנדר עד שהתערובת סמיכה. מוסיפים בעדינות ובזרם דק את השמן, עד שמתקבל מיונז.
5 מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לשמן עמוק חם, מטגנים פעם אחת ומוציאים לנייר סופג. חותכים את קוביות תפוחי האדמה משני הצדדים (זה עוזר להשחים בצדדים), מחזירים לשמן, מטגנים עד שהקוביות מזהיבות ומחזירים לנייר הסופג.
6 מסדרים את הצ'יפס יפה בצלחת, אחד על השני כמו חיילים. בצד השני של הצלחת עורמים ערימה של הסשימי. מוסיפים כפית ווסאבי למיונז ומגישים את הרוטב לצד הצ'יפס.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים