המצרכים :
למלית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי המלית, ומקררים כ-30 דקות להתגבשות. 2 ממלאים כל גלד בצל בכדור מהמלית. 3 מחממים בסיר שטוח שמן זית, וקולים את התבלינים היבשים כדקה. מוסיפים את שאר חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. 4 מניחים את הבצלים הממולאים ברוטב בזהירות, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתקנים תיבול ומגישים עם אורז. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |