1 מניחים את פרוסות החציל במסננת וממליחים.
2 מגררים את הגבינות בפומפייה ומעבירים לקערה. מוסיפים את הביצה והתבלינים (לא בטוח שצריך מלח – טועמים ומחליטים).
3 מוציאים את פרוסות החצילים מהמסננת ומניחים על כל פרוסה כף מבלילת הגבינות.
4 מחממים מחבת בינונית עם שמן. מטגנים את פרוסות החציל ראשית מהצד של הגבינות. כשתערובת הגבינה משחימה הופכים ומטגנים עוד כמה שניות. מוציאים.
5 מסדרים את פרוסות החציל בתבנית קרמיקה או זכוכית עגולה, או בסיר שאפשר להכניס לתנור. מוסיפים לתבנית חצי עד שלושת רבעי כוס מים ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות.
6 לשים את חומרי הבצק ומרדדים.
7 עוטפים את התבנית בבצק, ומכניסים לתנור שחומם ל-250 מעלות. אופים עד שהבצק אפוי ומוכן, כ-20 דקות.
8 מגישים עם רוטב של יוגורט ומלפפונים עם שום ושמיר.
מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.