1 טוחנים את כל הבשר ואת כל עשבי התיבול והתבלינים יחד במיקסר.
2 מעבירים לתבנית, ומשטחים כמו עוגה.
3 מכניסים לתנור למשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.
4 מערבבים את כל מרכיבי הטחינה עד להיווצרות ממרח טחינה אחיד וחלק.
5 מרתיחים את הטחינה ושופכים על המאפה בתבנית.
6 מניחים את התבנית על הגז לעשר דקות נוספות, ונותנים לטחינה לבעבע.
7 לקישוט, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה ומניחים לצד המאפה בצלחת. ניתן להוסיף צנוברים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.