1 המילוי: מטגנים את הבצל עד השחמה. מוסיפים את הפרגית, וכשהיא מקבלת גוון זהוב מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה והשקדים הטחונים. לבסוף מוסיפים את הביצים הקשות.
2 מכינים את הפסטייה: משמנים מחבת מעט עמוקה בשמן זית ומרפדים אותה מסביב בעלי סיגר. מניחים את המילוי בפנים ומניחים עוד עלה סיגר מלמעלה, כך שיסגור את המילוי.
3 מטגנים היטב, הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מכניסים לתנור על נייר אפיה לכ-20 דקות. הפסטייה מוכנה כשהיא מקבלת צבע זהוב עד חום. זורים אבקת סוכר וקינמון.
4 מגישים עם סירופ סוכר (מים וסוכר ביחס של 1:1, שבושלו כמה דקות יחד).
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים