מאפינס קישואים ומנגולדהן קטנות, מלאות טעם, בריאות ולא מסובכות להכנה: פשטידות אישיות שכיף לארח איתן
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 בפומפייה מגררים את הקישואים והזוקיני. מניחים במסננת, זורים מעט מלח, משהים לרבע שעה וסוחטים את הנוזלים. 2 שוטפים היטב את עלי המנגולד וחותכים לרצועות. 3 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את שיני השום עד להזהבה. מוסיפים את המנגולד ומטגנים כ-5 דקות, עד שהוא מגיר את כל הנוזלים שלו. 4 בקערה גדולה טורפים את הביצים. מוסיפים את הקישואים, הזוקיני, המנגולד ואת יתר המרכיבים. 5 מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה יחסית (אם יש צורך מוסיפים מעט קמח). משמנים תבנית שקעים/תבניות מאפינס אישיות, יוצקים מהתערובת לשקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180מעלות כ-25 דקות, עד שהתערובת מתייצבת.
ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו ממרח שעועית ושקדים |