1 מפלפלים וממליחים את הפילה.
2 במחבת כבדה עם מעט שמן זית משחימים את הנתח מכל צדדיו (בערך חצי דקה מכל צד). מוציאים את הנתח ומניחים לו להתקרר.
3 במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל ותימין וממשיכים לאדות עד לקבלת תערובת יבשה מנוזלים. מעבירים לצלחת לקירור.
4 כשהפילה חוזר לטמפרטורת החדר מורחים אותו בשכבת חרדל דקה, ולאחר מכן בשכבה דקה של בצל ופטריות. עוטפים את הנתח המצופה בניילון נצמד ומניחים לו להתקרר למשך 20 דקות לפחות במקרר.
5 פותחים את בצק העלים על משטח מקומח (חשוב שהבצק יהיה קר).
6 חותכים מלבן בצק שיספיק לעטוף היטב את נתח הבשר. מסירים מהפילה את הניילון הנצמד, עוטפים אותו בבצק העלים ומהדקים היטב.
7 מעבירים לתבנית אפייה כך שהתפר של הבצק פונה למטה.
8 טורפים את הביצים ומברישים את המאפה. מעבירים למקרר למנוחה של כ-10 דקות.
9 מחממים תנור ל-180 מעלות.
10 חורצים קלות את הבצק בסכין ויוצרים פתח ארובה קטן במרכז המאפה.
11 אופים כ-40 דקות.
* מומלץ לתת למאפה לנוח 10 דקות נוספות לפני שפורסים אותו להגשה.
* מומלץ להגיש את המנה עם ציר בקר מצומצם (אפשר להכין את הציר מבישול עצמות בקר יחד עם מים, ירקות שורש ותבלינים עד לקבלת רוטב מצומצם).
>> לעוד מתכוני בשר של דלישס