1 הכנת הבצק: בקערה משרים את המצה השבורה במים למספר דקות. סוחטים היטב את המים ומעבירים לקערה נקייה. מוסיפים את קמח המצה והתבלינים ולשים לבצק. במידת הצורך מוסיפים מים עד לקבלת מרקם יציב וקשה אך לא יבש מדי.
2. הכנת המילוי: במחבת מטגנים במעט שמן את הבצל הקצוץ, כשמתרכך מוסיפים את הבשר והתבלינים ומבשלים כ 5-10 דקות. מתקנים תיבול ומצננים.
3. הכנת הקובה: לוקחים נתח בצק בגודל של אגוז ומגלגלים אותו ביד לכדור, מחדירים במרכז הכדור את האצבע ויוצרים מעין כיסון בעל שוליים דקים בעובי של כ 2-3 מילימטר, במידת הצורך מרטיבים את האצבע (מומלץ לעבוד עם כוס מים על משטח העבודה). כשהכיסון מספיק גדול, מוסיפים את המילוי באמצעות כפית וסוגרים בעדינות: מרטיבים בעדינות את הסגירה בעזרת אצבע רטובה. מניחים את הכדורים במגש/צלחת עד סיום.
4. חשוב להקפיד במשך ההכנה לכסות את הקובה והבצק במגבת לחה, כדי שלא יתייבשו.
5. לפני ההגשה: מטגנים את הקובה למספר דקות בשמן עמוק – בתאבון.