תבשיל ירוק (להגשה על אורז, לאוכלי קטניות)תוספת מדהימה של תרד ערבי ושום, להגשה כרוטב על אורז או כסלט ללא הנוזלים![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 שוטפים את עלי התרד הערבי היטב. אין צורך לנקות את הגבעולים. לא מייבשים. 2 מחממים את שמן הזית בסיר, וכשהוא מעט חמים מוסיפים את התרד, השום ומעט מלח. 3 מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית. 4 מסירים את המכסה ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהתרד רך לגמרי. * אפשר להגיש את התרד עם כל הנוזלים שלו (מומלץ), או לסנן אותו לפני ההגשה. בכל מקרה מומלץ לזלף עוד טיפה שמן זית מלמעלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|