מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות 1. הכנת הבצק: בקערה מניחים את פירורי המצה ומכסים במים חמים, משרים מספר דקות וסוחטים היטב. מוסיפים את הקמח והביצים ומתבלים במלח ופלפל. במידה והבצק יבש מידי מוסיפים כף מים. 2. מורחים את הטרין בחמאה רכה. מרדדים את הבצק ומצפים את הטרין בשכבת בצק בעובי של כ- 3 מילימטר. מניחים במקרר. 3. הכנת המלית: מניחים את ירקות השורש בתבנית ושופכים עליהם כ- 5 כפות שמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור בחום של 200 מעלות עד שהם מוכנים. מתקנים תיבול. 4. מערבבים את השמנת והביצים, מוסיפים את הגבינות ומתבלים במלח, בפלפל ובמוסקט. 5. בתבנית הטרין מסדרים בהדרגה שכבה של ירקות השורש הצלויים ועליה שופכים מעט מתערובת השמנת המתובלת, חוזרים על התהליך עד למילוי התבנית. מכסים את הטרין בשכבה נוספת מן הבצק, ויוצקים ארובה במרכזו. 6. אופים בתנור בחום של 170-180 מעלות כ- 40 דקות עד לבישול הבצק והמלית. מצננים מעט ופורסים לפרוסות בעובי כ- 2 סנטימטר.