1 בסיר סוגרים את הבשר, משזפים את החתיכות פחות מדקה לכל צד.
2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד שהוא שזוף לגמרי. מוסיפים את הפלפלים, שום, נענע, סילאן ותבלינים. מערבבים ומוסיפים את הבשר וגרגירי החומוס.
3 מוסיפים כוס וחצי מים חמים, מתקנים תיבול ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מורידים את האש למינימום ומבשלים כ- 3.5-4 שעות על אש קטנה.
4 ניתן להוסיף לתבשיל בחצי שעה האחרונה של הבישול תפוחי אדמה ובטטות חתוכים לקוביות. אפשר להכין אורז בסמטי עם בצל ועלה דפנה כתוספת לבשר.
* את החומוס אפשר להחליף בירקות שורש, או בכל קטנייה אחרת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!