1 הכנת הבצק: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב, מוסיפים את אבקת השקדים, אבקת הסוכר וקמח המצה. מקפלים בעדינות ואופים בתבנית מצופה בנייר אפייה כ 10-15 דקות. מצננים ומורידים את הבצק מנייר האפייה (אם הוא נקרע בעת ההפרדה- לא נורא). 2. הכנת הקרם: בקערת מיקסר מקציפים את כול חומרי המלית עד לקבלת מרקם יציב. 3. בתבנית הגשה (אפשר גם בגביעים אישיים) מניחים שכבת בצק, מספיגים במעט קפה קר ומורחים שכבת קרם יפה (כסנטימטר וחצי). חוזרים על הפעולה פעם נוספת. ומצננים. 4. לפני ההגשה, מפזרים מעט אבקת קקאו לשבירת את המתיקות, מגישים מיד.