1 לשים היטב את כל חומרי הבצק, ומניחים בצד (בתוך קערה) ל-10 דקות.
2 לשים שנית את הבצק, מורחים אותו במעט שמן, מחזירים לקערה ומניחים שוב בצד ל-10 דקות.
3 לשים שוב את הבצק, מחזירים לקערה ומניחים לו לנוח כשעה וחצי.
4 מחלקים את הבצק לכ-30 חתיכות קטנות ועוד חתיכה אחת גדולה יותר, ומניחים להן לנוח על משטח העבודה כ-10 דקות.
5 בתוך תבנית אפייה מרובעת (של תנור סטנדרטי) שמים נייר אפייה ומורחים אותו במרגרינה או חמאה.
6 מרדדים על נייר האפייה את חתיכת הבצק הגדולה, ומורחים אותה במרגרינה או חמאה.
7 ממשיכים כך עם כל חתיכות הבצק – שכבה מרודדת מעל זו הקודמת, מריחה של מרגרינה או חמאה, וכך הלאה עד לחתיכה האחרונה.
8 מורחים מעל חתיכת הבצק המרודדת האחרונה את החלמון ומפזרים את השומשום.
9 אופים בחום של 180 מעלות כשעה ומגישים עם רסק עגבניות, סחוג וביצים קשות.